Om oss

Din trygga takläggare i Kumla

Välkommen till en takläggare i Kumla med lång erfarenhet och en stor kärlek till hantverk. Ett genuint företag som har lång erfarenhet av att samarbeta med privatpersoner. Vi har stor lyhördhet för kundernas behov och önskemål.

Tillsammans med personalen och våra kunder gör vi allt vi kan för att göra rätt arbete, på rätt plats och i rätt tid. Vi ser därför alltid till att ha en öppen dialog med våra kunder, det är i samspelet mellan personal, kunder och företag som vi utvecklas. Med denna trygghet och förtroende kan vi tillsammans lägga vackra och trygga tak.

Takläggare med lång erfarenhet

Vi är företaget i Kumla som du vänder dig till om du behöver hjälp med en takrenovering eller ett byte av ditt befintliga tak till ett nytt sådant. Vi har erfarenhet, kunskap och vi använder oss av en unik fastsättningsmetod då vi sätter taken på plats. 

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kalkyl som baseras på en noggrann och grundlig inspektion av ditt tak. Vi anser att denna kalkyl ger dig en större frihet och att en personlig planering alltid i slutändan ger bättre jobb och en bättre relation mellan dig som kund och oss. Utöver takläggning och takrenovering så kan vi även erbjuda följande tjänster:

  • Fasadrenovering
  • Byte av stuprör och hängrännor
  • Byte av dörrar och fönster. Även här har vi en egen produktion och erbjuder produkter av högsta kvalitet.
  • Taksäkerhet.

takläggare kumla

Välj ett kvalitetstak med lång garanti