Takläggare

Se på ditt tak – andra gör det!

Ett tak är ofta den mest slitstarka delen på ett hus. Det ska stå emot väder och vind och skydda mot läckor – allt detta samtidigt som man vill att det ska vara snyggt.

Genom att låta oss genomföra en takrenovering så skyddar du inte bara taket utan även allt som finns under det. En del saker går att laga vartefter på ett enkelt sätt, men till slut blir det alltid dags för en takrenovering.

Vänta inte för länge med renoveringen

Vänta inte för länge med att anlita en takläggare – det ät bättre att ta hand om taket innan skadan är skedd. Inspektera ditt tak minst en gång varje år – gärna både vår och höst.

Är du orolig för statusen på ditt tak så är det bara att kontakta oss så kommer vi ut på plats för att inspektera det.

En bra investering att ta hand om taket

Oavsett om du väljer att renovera med betongpannor eller plåt så är det en bra investering att ta hand om taket – materialen är mycket tåliga och står emot det tuffa nordiska klimatet. Vi kan hjälpa dig att hitta ett tak som passar såväl villan som lantstället.

För många känns en takläggning som ett stort och tungt projekt, men det anlitar du oss så kommer det att flyta på. Vi har allt det material du behöver: takpannor, plåt-tak, underlagstak, tätning, taksäkerhet och allt annat som behövs. Med vår hjälp kommer taket att bli den starkaste delen på ditt hus.

takläggare kumla

Välj ett kvalitetstak med lång garanti